Gratis adverteren api

 

ik ben belangrijk voor mijzelf !!

ik ben belangrijk voor mijzelf !!
Prijs:
€ 14.95
Bekeken:
3002 keer sinds 29-03-2014, 17:01:47
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

IK BEN BELANGRIJK VOOR MIJZELF !!

Heb jij ook van die dagen dat je jezelf afvraagt waarom je eigenlijk nog leeft op deze aarde? Dat alles en iedereen tegen jou zou zijn en je alleen maar tegengewerkt wordt. Dat je dagelijks met problemen worstelt zoals lichamelijke klachten, problemen op het werk en/of financiële tegenslagen?

Dan hoef je niet neerslachtig of depressief te zijn. Durf het aan om korte metten te maken met deze, en nog veel meer, problemen. Ga op weg naar een beter, gelukkiger en positiever leven. Dat is de insteek van mijn eerste boek getiteld “ik ben belangrijk voor mijzelf”.

Ik kan niet zomaar al jouw zorgen en problemen wegnemen, ik kan geen chronische ziekten genezen en heb geen zak met veel geld. Maar ik heb het wel allemaal meegemaakt (en maak het nu nog steeds mee). Noem mij maar een ervaringsdeskundige want ondanks een handicap (na 2 herseninfarcten), een ex-vrouw die mij met veel schulden achterliet, een wsnp traject (bewindvoering met foute beslissingen) en nog heel veel meer, heb ik besloten om er iets aan te doen. Dat kun jij ook!!

Met dit eerste boek geef ik jou tips, adviezen en informatie om de eerste stappen te zetten om problemen op te lossen, drempels te durven nemen en beslissingen te maken op weg naar een beter leven. Er staan ook voorbeelden, uit het echte leven in en hoe ik die aanpakte. Ik kan je alleen maar zeggen dat het mij allemaal geholpen heeft en dat nu nog steeds doet.

Mijn eerste uitgave is een handzame pocketversie om jou te ondersteunen naar een beter, gelukkiger en positiever leven. Het is geen godsdienstig boek maar bevat alleen maar dingen uit het dagelijks leven. Je hoeft niet gelovig te zijn want ik zeg niet dat bidden helpt. Je zult het allemaal helemaal alleen moeten doen en daar kan dit boek jou ook bij helpen.

Als je het boek via mij koopt, dan schrijf ik er nog een persoonlijke tekst bij. Het is binnenkort ook verkrijgbaar via Bol, maar daar kun je het momenteel alleen reserveren.

Titel: Ik Ben Belangrijk Voor Mijzelf
Auteur: Armand van Henegouwen
Prijs: € 14.95 (+ verzendkosten)

Heb je interesse? Stuur mij dan even een e-mail (naar armandvanhenegouwen@live.nl) en ik stuur je een link naar mijn persoonlijke website en meer informatie over de inhoud van het boek en hoe te bestellen.

Mag ik jou ook helpen?
Nog een prettige dag,
Armand van Henegouwen

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)