Gratis adverteren api

 

SPORTIEVE VAKANTIE in de ARDENNEN survival rafting kajakken enz,

SPORTIEVE VAKANTIE in de ARDENNEN survival rafting kajakken enz,
Prijs:
€ 100.00
Bekeken:
3456 keer sinds 05-09-2015, 06:51:51
Telefoon:
+31 (0)455753111
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

TE HUUR stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings met heel veel recreatie. Wifi op beide campings. Goede wandel en fiets vakantie mogelijkheden voor alle leeftijden door België, Duitsland en Luxemburg. Mountainbiken over de Hoge Venen. De barbeque en ook huisdieren zijn bij ons toegestaan. Men spreekt Nederlands. Het circuit van spa/francorchamps op 20 min. Shuttelbus tijdens de formule 1. Forellen vissen op loop afstand.

Camping polleur ligt in het begin van de Adennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een verwarmd zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur, kidsclub en disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog Survival met alle outdoor sporten. o.a. kajakken, rafting, klimmen en abseilen, speleologie, mountainbike, quads rijden, jeu de boules en nog veel meer !!

Camping oos heem in de hoge Ardennen is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad.

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober. (7=9) 9 Dagen huren, 7 betalen. Aanbieding juli/aug. dan geven wij 50,- euro korting per week indien u twee of meer aaneengesloten weken huurt.

Telefoon: 0031455753111

Website: http://www.stacar.nl

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)